I Love Japan blog, minden ami Japán!

Érdekel a japán kultúra bármely szeglete? Netán a rajongók táborát gyarapítod ? Japánnal kapcsolatban végzed tanulmányaid vagy ezen a területen dolgozol? Ha bármelyik kérdésre igennel feleltél, akkor biztosíthatunk : jó helyen jársz !

Az I Love Japan blog a japán kultúrát hozza elérhető közelségbe. Aktualitások, érdekességek Japánról és eme különös világ szokásiról, hagyományairól, lenyűgöző tájairól.

Ha szereted az eredeti, mutatós japán tárgyakat, amelyek nem köszönnek vissza minden ismerősöd otthonában és nem jönnek szembe minden második utcasarkon, szintén jó helyen jársz.  Az Ilovejapan.hu blog ugyanis az Omiyage World japán webáruház információs portálja. Itt a hangsúly a minőségi japán ajándék tárgyak forgalmazásán van. Legnépszerőbb termékeink: kerámia, kalligráfia, origami, ikebana, furoshiki, tea, legyezők, díszpárnák, evőpálcikák, kawaii termékek, pólók, ékszerek, anime ajándék tárgyak, hentai ajándékok, kulcstartók, nyelvtanulást segítő könyvek.

Amint látod, küldetésünk a japán kultúra népszerűsítése köré összpontosul, ezért szívesen blogolunk róla és osztunk meg érdekes információkat. Gyakran tájékoztatunk magyarországi programokról is, amelyek közül sokon velünk is találkozhatsz.

Kövess minket és biztosíthatunk, nálunk mindig találsz majd számodra érdekes cikkeket, kihagyhatatlan ajánlatot karácsonyra, születésnapra, húsvétra, ballagásra, eskövőre, évfordulóra vagy ha csak úgy meglepnéd magad valami széppel!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..